Har du Tandlægeskræk?

tandlaegeskraek_osterbro_tandlaege

Slip frygten for tandlæger med vores kognitive terapi mod tandlægeskræk.


Er du bange for tandlæger?

Frygten for en smertefuld behandling afholder mange fra at gå til tandlægen. Hos os kan du være helt rolig. Vores dygtige personale tager godt imod dig og hjælper dig gennem din behandling med et godt resultat.

Kognitiv terapi – en effektiv løsning mod tandlægeskræk. Ved at tale om frygten bliver det nemmere for dig at overvinde den!

Hos os bruger vi kognitiv terapi til at hjælpe dig af med din tandlægeskræk. Kognitiv terapi er en adfærdssamtale, hvor vi snakker om din tandlægeskræk, årsagerne hertil og finder den bedste løsning for dig. Den kognitive terapi hjælper dig med at overvinde din frygt, så du i fremtiden kan besøge tandlægen med ro i sindet.

5 gode råd til dig med tandlægeskræk

  • Vær ærlig overfor din tandlæge. Fortæl hvad du er bange for, og hvorfor. Det gør det nemmere for os at hjælpe dig af med din tandlægeskræk.
  • Mød op veludhvilet og afslappet. Mød op i god tid, så du kan stresse af inden behandlingen starter. En god start på behandlingen vil ofte gøre din oplevelse og behandling mere behagelig.
  • Husk vi er til for dig. Hvis du har behov for pauser, bliver bange eller det gør ondt under behandlingen, så sig endelig til. Det er vigtigt for os, at din behandling bliver så god en oplevelse som muligt for dig.
  • Spørg os. Hvis du er i tvivl om noget i behandlingen eller ikke forstår det hele, så er det vigtigt at du spørger. Hvis du har et instrument i munden, så ræk hånden i vejret, så ved vi at du gerne vil sige noget.
  • Musik kan hjælpe dig. For nogle personer hjælper det at lytte til stille musik under en behandling for at modvirke tandlægeskræk. Du er velkommen til at medbringe musikafspiller og høre musik mens vi behandler dig.

Tal med os – vi er til for dig!

Hvis du plejer dine tænder godt og børster tænder morgen og aften, er der ingen grund til at frygte besøget hos tandlægen. Et regelmæssigt besøg hos tandlægen betyder, at du kan undgå mange behandlinger, da tandlægen hjælper dig med at bevare en sund mundhygiejne og flotte, rene tænder.

Det er vigtigt, at du vælger en tandlæge som er hjælpsom og udviser sympati for dig. Det er den bedste start på et godt tandlægeforløb.

Du er velkommen til at ringe til os eller kigge forbi klinikken, så vi i fællesskab kan sammensætte dit forløb, og mindske eller fjerne din tandlægeskræk.